Post by marorechavin on Mar 16, 2022 14:22:42 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zelle -Occult Adventure- ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zelle -Occult Adventure- IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy pro nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Zelle -Occult Adventure- 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra. Opravdu strašidelné, skvělý příběh a zábavné hry a hádanky. Rozhodně doporučuji pro rychlé přehrání. Umělecký styl nabízí hře také takové kouzlo
Úžasná roztomilá a rozkošná hra! Nejsem si jistý, jestli to mělo být vůbec děsivé, ale pouze děsivá část této hry netrefila do karet. Mnohokrát můžete zasáhnout rituální kartu několikrát a nebude reagovat.
Určitě zvláštní zkušenost. Výtvarný styl je nekonzistentní. Nezažil jsem žádné závady. Některý jazyk textu byl zvláštní. Mohl to být problém s překladem nebo jen nedostatek vhodné interpunkce. Některé zprávy, které poskytuje, jsou trochu zarážející.
Mnohokrát mě zaskočilo...některé scény jsou prostě fantastické. Hudba je úžasná a líbí se mi kresba ve stylu "koláže"!
Při hraní této hry jsem se tolik bavil! Doufám, že se na čísle 2 pracuje...🤞 děkujeme vývojářům za veškerou vaši tvrdou práci, kterou jste vytvořili. To je ten, na který budu často myslet.
Je to úžasné. Za jednu noc jsem měl úžasné zážitky. Závěrečné části jsou zvláštní, i když zábavné.
<a href=""></a>
Láska láska láska.
velmi zábavná hra a skvělý příběh trochu děsivý několikrát jsem sebou trhl!!
je to opravdu dobrá hra, má dobré umění a hudbu, příběh byl docela zajímavý, ale časem to byl matoucí 10/8
Skvěle napsané a animované. I když jsme "varováni" před trochou krve a krve, myslel jsem si, že to bylo šíleně a umělecky dobře udělané!
Hra byla zábavná. Trochu zdlouhavé, ale přesto jsem si nákup této hry užil. Jediný skutečný problém, který jsem měl, bylo, že se klepání na křížky ve hře nezaregistrovalo. To by ale mohlo být na mé straně a ne na hře samotné. Příběhová linie byla velmi zábavná. Opravdu doufám, že vyjde pokračování. A že ten samý Reaper, který chytil toho biyho, je v něm také. Děkuji, že jste si našli čas na přečtení tohoto.
Jaká krásná hra. A to nemluvím o estetice, ale o vyprávění příběhu, zápletce, designu postav a poselství od tvůrců hráči. A o hudbě ani nemluvě. Xion odvedl skvělou práci při skórování této hry. Také je to k smíchu.
velmi působivé, doufám, že je tu 2. díl haha
Tak zvláštní, líbí se mi to
Když jsem to stahoval, nevěděl jsem, co čekat. Věděl jsem, že to bude hororová hra, ale tohle je daleko od toho, co jsem očekával. Vřele všem doporučuji.
Komplexní s fenomenálním příběhem.
Krásný příběh a zároveň děsivý.
Nejsem blázen do bojové/akční části.. CHCI ANA DOBRODRUŽSTVÍ!... neschovávají se, nebojují, neumírají... atd... takže proto ty 3 hvězdičky
Krásný příběh
Všechny hry Odencat/Daigo stojí za to hrát. Zelle není výjimkou. Příběh je jedinečný a svižný a zcela stojí za prémiovou cenu. Méně než 4 hodiny od začátku do konce. Žádné zjevné důvody k opětovnému hraní a žádný „dodatečný obsah“ IAP jako jiné hry. Nicméně jsem se nemohl ubránit dojmu, že někteří skřítci byli přímo z obrázků Google. Něco, co se mi vždy líbilo, jsou roztomilé a kvalitní postavy... byl jsem trochu zklamaný, že některé díly nesplňovaly standardy stanovené předchozími hrami.
Tato hra se mi líbila, ALE jakmile jste z hradu, je to jen pár procházek, promeškali OBROVSKOU příležitost pro další hraní puzzle a podobně jako to, co musíte udělat, abyste unikli z hradu. Jakmile jste venku, stačí kliknout na obrazovku a číst a NĚKTERÉ bojující s démony, výběr správné barvy Bible. Přál bych si tedy, aby byli po hradu kreativnější při hraní her, ale zpočátku to byla stále příjemná hra.
Hra byla dokončena za dva dny.
Úžasný a krásný příběh. Miloval jsem každý okamžik
Zelle -Petualangan Gaib- Petualangan fud
Hru celkově milujte, příběh je přesvědčivý a přináší pocit hrůzy, který ve většině hororových her chybí. Některé pozdější exorcismy jsou téměř nemožné kvůli trhaným animacím v kombinaci s pomalou odezvou ovládání / mírně vypnutou detekcí zásahu. Drobnosti, ale mohou být opravdu frustrující.
Норм,стоит своих денег советую)
Fenomenální! Nikdy by mě nenapadlo, že mě ten příběh dokáže tak vtáhnout. Je mi trapné říct, že jsem ji koupil ve výprodeji, protože si myslím, že původní cena je taková, jakou si tato hra zaslouží. Líbilo se mi, jak příběh končí, a (tak trochu) naznačovalo možné pokračování nebo alespoň doufám, protože jsem vytvářel teorie o teoriích o tom, co se mohlo stát dál, nebo možná jsem jen já posedlý pokračováním. Netřeba dodávat, že Daigo/Odencat mě svou prací vždy nezklamou. Sláva týmu!
Hodnota. Každý. Penny. Pokud máte rádi narativní hry.
Úžasné, kéž by takových bylo víc!
Zelle -Occult Adventure- Seiklusmängud aib
Tato hra je naprosto šílená.. a miluji ji! Představte si, že SUDA51 natočí pokračování Silent Hill ve stylu „Rusty L.-Cube escape“ v kombinaci s typickým vyprávěním příběhu Odencat.. to je ten druh zvláštní, ale chutné směsi, kterou dostanete. Jistě, žádný západní vydavatel by se nikdy neodvážil vydat takovou hru.. je příliš zvláštní, příliš zvláštní.. příliš jedinečná.. Opravdu doufám, že tento klenot hry zkusí mnohem více lidí.. Bravo Odencat, tohle je pravděpodobně vaše zatím nejlepší hra!! 👍🏻🍀
Upřímně jsem nevěděl, co čekat, když jsem si to stáhl, vypadalo to jako malá hra s nějakými funky herními mechanismy. Ukázalo se, že je to krásný příběh, hra, která opravdu stojí za to hrát s několika krásnými mechanikami. 10/10 Doporučil bych to někomu zahrát. Moje komplimenty vývojářům! Hudba je úžasná, hratelnost úžasná, příběh je fantastický a kombinace toho všeho je perfektní. Takže děkuji, děkuji za vytvoření tak krásné hry!
Úžasná hra
Tato hra se mi líbila, když jsem ji poprvé viděl, věděl jsem, že ji musím hrát a stálo za to za ni utratit peníze, opravdu mě baví a jsem velmi zvědavý, takže jsem si ji musel zahrát, hru jsem si rozhodně zamiloval
Tato hra byla ÚŽASNÁ, naprosto jsem si ten příběh MILOVALA a párkrát jste mě málem rozplakali, A pokud někdy uděláte druhou hru zelle, ABSOLUTNĚ bych SI JI KOUPIL, AŽ DRUHÉ VYJDE
战斗的时候有时侯不跟手,明明点到了却还是判定为没点到
Kámo, to bylo krásné. Rozbrečel jsem se asi 3krát. Tato hra odvedla skvělou práci a připomněla mi, že život je drahý. Děkujeme všem, kteří se podíleli na vytvoření tohoto hororu a lásky plného klenotu!
Zelle -Aventura Sobrenatural- Aventura xsq
Chladný
Neuvěřitelný zážitek! Velmi surrealistická hra. Každý, kdo má rád neobvyklé hororové hry, by si toto mistrovské dílo měl zahrát.
Jedna z nejlepších her, co jsem kdy na mobilu hrál. Bravo týmu ❤️
MILOVAL TO!!!!!!!
Dobrý příběh.
Udělejte díl 2, určitě ho podpořím a koupím! Jsem rád, že jsem si tuto hru koupil! začalo to jako předvídatelný horor, pak děj přešel do něčeho hlubšího, miluju to. Věděl jsem, že bohyně není k ničemu, protože mi byl dán růženec lol. Víc jsem sympatizoval s laskavými ženci Zamza & Zogzo, plakal jsem tbh. Také ten chlapík "Continue" (jeho příběh byl pro mě trochu nedořešený). Pokud by existovala část 2 ze stejného spiknutí, mohl bych je zachránit a znovu navštívit Zogza, abych podpořil jeho věc.
úžasný zážitek! existuje nějaký způsob, jak někde najít hudbu? edit: našel jsem to! zdravím všechny zúčastněné; xion, fuming, atd. a díky, že jsi to přinesl na mobil, odencat!
Brilantní hra
velmi zábavná hra se zajímavým světem a postavami. rád bych další dobrodružství prozkoumával příběh bohyně.
Příběh se mi moc líbil, mechanika qte dobře zapadá do mobilního žánru a umění je skvělé a připomíná minulé pixelované hry.
Je to strašidelná malá hra, která není určena pro každého, ale pro ty, kteří hledají jedinečnou nezávislou hru, důrazně doporučuji. Je to velmi příběhově orientované s podivnou estetikou (divné a zdánlivě jednoduché textury, ale bez nich by hra nebyla tak působivá).
Zelle -Occult Adventure- Aventură mfu
Zelle -Occult Adventure- Dobrodružné jvru