(Android/iOS) ZIO and the Magic Scrolls krāpjas, lai iegūtu vairāk resursu
Mar 16, 2022 14:04:03 GMT -8
Post by marorechavin on Mar 16, 2022 14:04:03 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ ZIO and the Magic Scrolls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ZIO and the Magic Scrolls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas, lai iegūtu vairāk resursu ▞▞▞
▞▞▞ ZIO and the Magic Scrolls 2022 version ▞▞▞
Tulkojums angļu valodā ir tik slikts, ka nevarēju turpināt spēlēt. Šķiet, ka spēle tomēr ir ok.
pastāvīgi avarē
ZIO and the Magic Scrolls Giochi di ruolo iai
Pagaidām to izbaudu 😌 ar maz ko šaubīties.
Es esmu iestrēdzis, lejupielādējot, bet es ar prieku spēlēju šo spēli
jauka spēle, vienkārša un atkarīga..
ZIO and the Magic Scrolls Rol Oyunu dek
Ir labi. Es novērtēju, ka var spēlēt bez maksas. Problēma ir tāda, ka skripts šķiet nepareizs vai blāvs. Es neesmu pārliecināts, vai tā ir valodas problēma vai kaut kas cits. Esmu arī redzējis, ka citi piemin, kā atkārtotas rindas var kļūt kaitinošas, un es izslēdzu audio pirmajā nedēļā. Man patīk varoņu dizains, un izsaukuma likmes ir jaukākās, ko esmu redzējis kādu laiku.
googame
ļoti unikāla spēle. jāpamēģina.
<a href=""></a>
Sliktākā spēles palaišana — suņu sūdu izpirkšanas kuponu sistēma — suņu sūdi bahasa Indonēzijas tulkojums — nejauši avārija (tāpat kā daudz) — segvārda maiņa tik dārga (500 dārgakmeņi) — viņi izdzēš manu iepriekšējo atsauksmi (pilnīgi suņu sūdi)
Lūdzu izstrādātājus, es nezinu kāpēc, bet tas turpina avarēt katru reizi, kad to atveru.. es vairs nevaru tikt galā
Pēc ielādes visur melns, izņemot balsis. . . Cerot izmēģināt šo jauno spēli, gaidīšu, kamēr tā tiks labota
vienmēr piespiedu kārtā tuvu
spēles ļoti pietrūkst un kādu laiku viņi izstājas no spēles
20 minūtes pēc spēles spēlēšanas esmu piedzīvojis 7 avārijas. Arī animācijas izsaukšana rada vilšanos, kā arī likmes. Bez iepriekšējas reģistrācijas atlīdzības vispār.
Labi, tāpēc šī spēle man ir pārsteigums, jo es nedomāju, ka IP saņems spēli. Taču spēles gaitā tas nesniedz neko aizraujoši jaunu, vienlaikus spēlējot to ir sāpīgi nogurdinoši. Patiešām zems exp pieaugums, augstas exp izmaksas, briesmīgs gacha līmenis un grūtības līkne ir ārkārtīgi labvēlīga maksātājiem.
Atvainojiet, ka jūsu spēle patiešām ir pārāk vienkārša. gatcha zīmēšanas sistēmas su*k.. Es mēģinu zīmēt vairāk nekā 10 reizes, bet joprojām nevaru iegūt reklāmas varoni. Tas ir patiešām kaitinoši. Tā ir maksa, lai uzvarētu spēli. nevar atkārtot, un vienīgais veids, kā iegūt varoni, izmantojot izlozi, nevis vācot dvēseles vai ko citu.. zīmēšanas sistēma ir bojāta, procenti ir bojāti.
Tas nedarbojas spēles sākumā pēc virsraksta ekrāna, tas sāk monologu ar runāšanu fonā, bet ekrāns paliek melns, tad, kad stāsts ir beidzies, tas vienkārši sēž un spēlē fona mūziku ar melnu ekrānu, tāpēc tas nav labi.
ļoti jauka spēle un mākslas darbi
Spēlēja dažas stundas. UIX, GFX un SFX bija labāki salīdzinājumā ar līdzīgām spēlēm, kas bija iepriekš, turklāt šai spēlei ir balss aktieru funkcija stāstu sadaļai, lai gan tā ir tikai īsa. Pagaidām nekādas problēmas nav sastaptas. Tomēr ir dažas lietas, kas man nepatika, piemēram, sarkanais punkts uz rakstzīmēm, kuras es neizmantoju. Sarkanais punkts pazudīs tikai tad, ja tos pārbaudīsit pa vienam, taču tas nav nekas smags. Kopumā tā ir lieliska alternatīva afk rpg spēlēšanai. Tas joprojām ir sākuma stadijā, bet virzās uz pareizā ceļa.
ZIO and the Magic Scrolls Lomu spēles rxz
diezgan labi
ZIO and the Magic Scrolls Igranje vlog edux
Es domāju, ka šī spēle ir lieliska ar lielu potenciālu, bet mana vienīgā problēma šobrīd ir tā, ka es vienmēr tieku izmests no spēles, lūdzu, izlabojiet to
vairākas biežas avārijas, kas sabojā jebkuru iespēju izbaudīt spēli.
Pirmā norādītā spēle un ekrāna ekrāns kopumā mirgo, un nekas netika parādīts. Es pat gaidīju 20 minūtes, lai izmēģinātu jaunu spēli, bet tā neko neiesēja. Tāpēc, lūdzu, izlabojiet kļūdu vai problēmu. Es mirstu, lai izmēģinātu jaunas spēles.
Tikpat garlaicīgas kā visas afk un dīkstāves spēles, žēl, ka ir tik daudz šādu spēļu
ZIO and the Magic Scrolls Igranje vlog jgxb
Jūsu standarta mantkārīgā, sliktā dīkstāves spēle nelīdzinās zobenu meistarstāstam, kuru es patiešām spēlētu
zio vairāk kā dio.
Šķiet, ka dimantu iegūšana šajā spēlē šobrīd nav liela problēma. Sarkano dimantu iegūšana nav iespējama, ja vien nemaksājat ar reālu naudu. Pvp sistēma man ir reāla problēma. Jūs uzvarat vienu maču pret zema līmeņa spēlētājiem, un tad pēkšņi jūs nejauši sakrītat ar spēlētājiem, kuriem ir gandrīz 100 000 uzbrukuma punktu vairāk nekā jūs.Nav iespējams progresēt pvp, ja vien jums nepaveicas un nesaskaras ar kādu, kurš ir nolēmis sevi nomākt un iecelt vienu varoni kā savu aizstāvi.
Līdz šim ielādes ekrānos tas sastingst, pirms mani izslēdz no spēles. Bet māksla, stils un stāsta līnija ir pārsteidzoša. Balsis ir patīkams pieskāriens, un izskaidrojums sākumā ir ideāls, es biju tik ļoti pieradis, ka sākums tikai turpinās, neatkarīgi no tā, vai esmu pabeidzis lasīt vai klausīties. Bet, izņemot iesaldēšanas un sāknēšanas kļūdu, es vēl neredzu neko sliktu.
ir labi
Izsaukt parastā, nevis banera TUN, un tomēr ieguva 3 TUN pēc kārtas? Vai izsauc TUN ātrumu neatkarīgi no opcijas
Lietojumprogramma bija sastingusi jebkuras atskaņošanas sesijas laikā, ko es izmantoju ar to.
Lai gan tā ir dīkstāves spēle, bet iegūt materiālu līmeņošanai ir grūti, jo zemais materiāla līmenis un priekšvakars mūsu līmenis ir augstāks nekā iepriekš, bet izlīdzināšanas materiāla līmenis joprojām ir zems. Un cīņas ātruma ienaidnieks ir diezgan dīvains, un tas ir pārāk atšķirīgs no viena līmeņa uz otru. Diezgan grūti izpētīt pirms līmeņa paaugstināšanas. Rediģēt: mainiet to uz 1 zvaigznīti, jo bieži tiek lūgts atjaunināt pat katru nedēļu, lai atjauninātu, taču spēle nav uzlabojusies. Atinstalēta.
Divkāršojiet laupījumu, ja maksājat katru nedēļu. Ļoti p2w smags, ja mēģināt sekot līdzi
Kopumā laba spēle
Joprojām nesaprotu, kāpēc webtoon ir jāgachas. Kāpēc steigties un mīzt uz kājas. Tomēr es dodu priekšroku šim, nevis otram, nav viegli iekļūt kā iesācējam. Vienībām vienkārši trūkst A jaudas, kā arī prasmju un bojājumu izvades. Man patīk lieli un nevajadzīgi skaitļi, mazliet pietrūkst šo lielo skaitļu. Šķiet arī, ka dažādās vienībās ir milzīga jaudas atšķirība. No 40 tikai 5 ir izmantojami beigu spēlē