Post by marorechavin on Mar 16, 2022 14:07:01 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy na zvýšenie drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Je dobré tráviť čas, zvyšuje sa výzva, hra sa mi páči.
K mnohým zbytočným reklamám...chcem si túto hru len zahrať a užiť si ju...dúfam, že to napravím...
pekné a zábavné hry vôbec!!!
Dám len 3 hviezdičky, je to pekná hra, ale príliš veľa AD ju zníži, inak by som mohol byť nútený aplikáciu odstrániť. Niekto nemôže hrať hru v pokoji. Každá maličkosť reklama musí vyskočiť.
Skvelá grafika znie skvele a úrovne sa dajú ľahko hrať hneď po predchádzajúcej bez zamrznutia hry. A získavanie bômb v každej piatej hre je skvelé, na každej 10. úrovni by ste mali mať bonusy viac bômb alebo super bombu, ktorá zničí všetko
Pekná hra, ale je tu chyba, ktorú treba vyriešiť. Keď skončíte hru príliš rýchlo, začne sa zastavovať a nič sa nehýbe.
Veľmi zaujímavé a bráni mi to premýšľať
Prečo toľko reklám
Bubble Shooter Ball Game Hygge kre
<a href=""></a>
Reklamy. Reklamy. Reklamy. Reklamy
Má dosť prefíkaný herný štýl Tower-Defence, ale má niekoľko nedostatkov, ktoré mu bránia v tom, aby bol skvelý:- * Reklamy majú niekedy tendenciu sa počas hry aktivovať * Power ups je veľmi málo a horšie je ich málo a je ich ďaleko * Veľa úrovne môžu skončiť so špičkami obtiažnosti, ktoré sa môžu stať do určitej miery nespravodlivé. * Vytváranie zápasov môže byť niekedy málo a ďaleko od seba... Okrem týchto problémov... Je to celkom zábavné
Bubble Shooter Jednoduché hry bhip
DOBRA HRA
Stačí začať hrať zatiaľ je to v poriadku
Presné, plynulé, rýchle a jednoduché hranie
Raz za 3 alebo 4 úrovne som až do poslednej gule a tá mi nedá farbu, ktorú potrebujem na jej vystrelenie. Nakoniec musím vymazať hru z pamäte a reštartovať. Veľmi frustrujúce.
Marble Puzzle Shoot Опуштене wxi
Dobrá výzva a zábava 😉!
Pri hraní nemôžete počúvať hudbu!!
Páči sa mi, že táto hra vám dáva niekoľko šancí pokračovať na úrovni. To ma privádza späť, aby som to hral znova a znova. Nie je to frustrujúce kedykoľvek. Pri hraní tejto hry nachádzam veľkú radosť. Som rád, že som to našiel.
Marble Puzzle Shoot Įprastos temos wokn
Príliš veľa reklamy
Som znechutený politickými reklamami v tejto hre. Toto som nevidel v žiadnej inej hre, ktorú hrám. Strašné.
Veľmi radostná hra, ktorá však uplynula
Lepšie ovládanie ako Xbox 360
Je to zábavné a náročné, udržuje myseľ v chode, pokiaľ ide o to, ktorá farba bude nasledovať.
Najlepšia mramorová logická hra, akú som hral!
Super ako táto hra, hindčina nakakaboring.. Skúste nyo.
Posledná aktualizácia odstránila vylepšenia a teraz si musíte pozrieť reklamu, aby ste mohli vylepšenia. Odinštalovanie hry tak, ako je teraz, sa stalo nepríjemnosťou.
To much Adds....najlepšia hra všetkých čias.ale pridáva 🤨
Bubble Shooter 캐주얼 게임 ylis
Zábavná hra, ale príliš veľa reklám, z ktorých mnohé majú 30 sekúnd! Držanie hráča ako rukojemníka na 30 sekúnd nezvyšuje pravdepodobnosť kliknutia na reklamu, ale výrazne zvyšuje úroveň podráždenia.
Je to naozaj skvelá hra a ja sa pri nej bavím.
Je to pre mňa dobré, nikdy to nerád nevynechám ani jeden deň
Keď vám ostane jedna loptička a hra nedovolí, aby sa loptička rovnakej farby spojila, jednoducho odletí a nedá sa vyhodiť do vzduchu, robí z tejto hry úplný krach. Nechápte túto hru...
Príliš veľa reklám. Vďaka Bohu, že majú len 5 sekúnd. Hra je však zábavná.
Mohlo by to byť lepšie, ale je to v poriadku
Dobrá aplikácia pokazená príliš veľkým množstvom reklám