(Android/iOS) CarX Drift Racing 2 зламати гра (більше дорогоцінних каменів)
Mar 16, 2022 14:16:31 GMT -8
Post by marorechavin on Mar 16, 2022 14:16:31 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати гра (більше дорогоцінних каменів) ▞▞▞
▞▞▞ CarX Drift Racing 2 2022 version ▞▞▞
Я думаю, що моєю улюбленою частиною була частина, де цієї гри не було. Колись був оригінал, і все було добре в світі. Мені не довелося сидіти близько 5 хвилин для затримки анімації, а мій телефон перегрів і вийшов з ладу, перш ніж я здався та видалив його.
Чому це постійно оновлюється🤬 Я так ненавиджу це кожен тиждень оновлення! Тоді, коли я його оновлюю, оновлення не з'являється
v1.18.0 Ігрові кімнати в Events - ІМХО, жахлива ідея. Це робить мою продуктивність залежною від навичок/мотивації/доброї волі та помилок інших гравців. Про час очікування та перевантаження/недоступність ігрових кімнат я вже згадував в іншому коментарі. Будь ласка, додайте можливість відтворення подій на одиночній основі, як це було завжди
Чому мене завантаження прийшло до 100% іне встановитися?
Ну, геймплей не найкращий,є багато недоліків у вигляді заробітку внутрішньоігрової валюти, дуже складно заробляти її, але і так добре, що хтось бабла приносить)
будь ласка, додайте режим безкоштовного переміщення, що було б найкраще зробити з такими чудовими картами та місцями, щоб вільно бродити і дрейфувати, щоб нагріти вміст і змусити його циклювати час і погоду, було б найкраще, якщо він циклічно змінює погоду та час, як день ніч сніг та дощ грози тощо дякую 😁👍
Гра дуже сильно крута багато диму 🏆
Перші пару днів гра була веселою, потім це стало неможливо. Якщо ви їдете занадто швидко, ви вдаритеся об стіну, якщо ви йдете занадто повільно, ви втратите свій дрейф. Існує така тонка грань між хорошим дрейфом і розкручуванням, половину поворотів у грі ви повинні зробити бездоганно, або ви розкрутитеся.
🤳👍
Подобається спосіб гри. Але він постійно зависає під час гри та меню. Також не завантажується весь час. З огляду на це, мені доведеться видалити, доки не буде виправлено зависання. Я спробував на galaxy s7 і зауважив, що 10 той самий результат на обох. Який облом. Може бути хороша гра.
Що ж, мені сподобалося, але вже двічі, як тільки я досяг 25 рівня і витратив 100 доларів на купівлю автомобілів, мої дані були втрачені, і я повернувся до початку рівня 24, я говорив зі службою підтримки, яка не могла повернутися електронний лист англійською, тож я закінчив з цією грою! Тож я закінчив carX Я більше не буду красти мої гроші!
EPHEMERAL -Русские- სათავგადასავლო nmzv
🤘🤘🤘🤘
Гімно
Я повертаю свої 5 зірок! Нове оновлення дозволяє відкривати гру лише через Інтернет, а потім грати в офлайн! 👎
Ця гра жадає грошей, вони беруть гроші, щоб пройти далі в грі, і коли я намагався купити машину, і я тестував її, вона була швидкою, але коли я її купив, вона була дуже повільною, тому ця гра в основному pay2win
CarX Drift Racing 2 แข่งรถ mtq
Перші гонки CarX Drift Racing були чудовими. Але ця друга версія дійсно призначена для використання на ПК. Мій планшет далеко не в змозі запустити його. Але я помітив, що оригінал був набагато реалістичнішим. Я віддаю перевагу водінню по дрифту без допомоги керма. Тому що це абсолютно протидію інтуїтивно зрозумілим з увімкненим рульовим керуванням. Його фактично повна протилежність керуванню від того, яким воно має бути. Що повністю зіпсує досвід для мене.
Супер
Я люблю цю гру, але є лише 1 проблема. Тому, коли я запускаю гру, вибираю гру та переходжу в будь-який режим після натискання кнопки «Пуск», гра випадково вимикається, будь ласка, виправте цю проблему
Графіка погана а так все клас
CarX Drift Racing 2 பந்தயம் utbf
CarX Drift Racing 2 Corse ncb
Ця гра чудова, але так важко виконувати завдання та заробляти гроші, будь ласка, спростіть її, прошу вас
CarX Drift Racing 2 Състезателни unr
Це дійсно надійний движок для дрейфу, але коли справа доходить до виконання завдань, деякі цілі цілком очевидно досягнуто, але гра не реєструє це, тому ви застрягли, виконуючи одну місію одного гравця приблизно на півтори години. Я дійсно хочу більше грати в цю гру, але якщо ціль не змінюється, гра стає дратівливою, а не веселою
Ця гра навіть не відкриється! Це була така хороша гра до оновлення. Вам, хлопці, справді варто це виправити, будь ласка😤😭
Дуже рекомендую цю гру! Але це було так довго, що меню не змінило деякі скіни. Гра дійсно така хороша, але їй потрібні нові речі.
Дуже крута гра, реальна фізика все чудово
Крута гра
Гра хороша тільки в мене, чому погано натискається газ тому при дрифтовій машині заходить в неуправляємий занос і стіна. Сенсори не розбити це я знаю👍
Щодо гри, яка претендує на реалістичність, у мене є довгий список скарг на цю гру, але, по суті, я скорочу це: автомобілі поводяться не так реалістично, як слід, в основному стандартні. Здається, вони мають величезну кількість потужності на задній панелі, незважаючи на те, що це хита мелодія. AE86, який має страждати від нестачі потужності, просто ковзає, ніби нічого, і це лише один приклад. Крім цього, так, це "хороший" аркадний гонщик, але не те, з чим я хотів би витрачати свій час.
Раніше я ставив йому 5 зірок, а тепер став 3 зірки. Ціни на бодікіти за золото та срібло занадто високі, і гра не буде автоматично зберігатися, і ми втрачаємо прогрес за останні 3 тижні або близько того, що нерозумно. Крім того, оновлення гри займає неймовірно багато часу. Я намагався оновити цю гру протягом дня, але в підсумку видалив її та перевстановив.
дуже погано.. розмір оновлення дуже великий і часто навіть двічі на тиждень
Це веселіше, коли ти звикаєш дрифтувати, грати з друзями набагато веселіше
Крута і хороша гра дрейф-графіка гарна
Ця гра має високу графіку, але дуже низький FPS, управління жахливе, що машина починає дрифтувати, навіть якщо я цього не хочу. На прямій автомобіль веде занос, навіть якщо я керую ним, щоб їхати прямо. Гра не реагує на те, як я хочу дрейфувати, і просто дрейфує сама по собі.
Чудова робота!Якщо вам довелося співпрацювати з EA та створити автомобільну гру, я думаю, що гра в автомобілі для мобільних пристроїв буде готова, завершено 🤝
Відчуття з контролером — це найжахливіше, чим я коли-небудь користувався. Коли люди кажуть, що це найреалістичніша дрифт-гра для мобільних пристроїв, вони просто не шукали достатньо ретельно. Ця гра здається жахливою, але має великий потенціал, і я думаю, що розробникам автомобільних ігор для мобільних пристроїв потрібно припинити створювати щось легке для дітей і створити щось, що насправді буде схоже на справжній автомобіль.
У цій грі встановлені всі прапорці і є багатокористувацька гра.
CarX Drift Racing 2 賽車遊戲 hcv